Nieuws

#Reflex trui

Vanaf nu kunt ook een #Reflex trui bestellen! De truien zijn te bestellen vanaf kindermaten 116 t/m volwassen maat xxl voor €30,-.  Voor meer informatie en/of bestelling kunt u mailen naar danspodiumreflex@outlook.comimg-20181212-wa0011

#Reflex shirts!

IMG_20180505_224144.jpgMisschien heb je er al leden mee rond zien lopen (kijk anders even op de facebook pagina), maar nu zijn deze shirts ook te bestellen!

Het is een wit shirt (unisex) met rode mouwen en het bekende logo is op de achterkant gedrukt, Op de voorkant terhoogte van de borst staat de #R van het logo. Omdat de shirts handmatig besteld en gedrukt moeten worden, zit er een levertijd op, maar het is dan ook een uniek shirt die bijna niemand heeft! De shirts zijn te bestellen verschillende maten en kosten € 15,- per stuk. De shirts zijn van goede kwaliteit en wensen op 40 graden, binnenstebuiten gewassen te worden.

Bestellen kan via danspodiumreflex@outlook.com. Graag je naam en de gewenste maat (die kunt u vinden in het schema hieronder) doorgeven, dan gaan we voor je aan de slag.

 

 

Sponsoren Show2018

Via deze weg willen wij nogmaals onze dank uitspreken aan iedereen die onze show tot een succes heeft kunnen maken!

Alle #Reflexers zagen er tijdens onze show ontzettend gaaf uit, dit kwam door de leuke en vrolijk kleding van By Tiki in Klundert!

https://m.facebook.com/bytikiklundert

Ook willen wij Leonie bedanken voor het maken van foto’s, een aantal foto’s hebben jullie al kunnen zien… en snel zullen wij de rest ook met jullie delen!

Www.leonievandenudenhoutfotografie.nl

En uiteraard grote dank naar Danique van Beers, die voor het tweede jaar op rij onze show een extra boost gaf door het verhaal te vertellen uit naam van haar typetje WENDY WOENSEL!

En zonder muziek wordt het dansen toch wat lastig… Joost Van Kaam bedankt voor het maken van onze mixen!

Alle betrokkenen en belangstellende… bedankt!received_1264362593695941.jpeg

vanaf 1 mei ook voor 35+

Vind jij bewegen op muziek heerlijk? Een gezellig uurtje per week dansen? Dan is dit je kans! Vanaf 1 april start #Reflex met een nieuwe 35+ groep. Deze les zal iedere woensdag plaatsvinden aan de Molenstraat 27A, van 19:00 – 20:00. Dit gezellige uurtjes zal niet aan optredens verbonden zijn.

Meer informatie? danspodiumreflex@outlook.com

Videoclip

Na een aantal weken hard werken is het gelukt om een echte dans videoclip te maken! Dit was een ontzettend leuke ervaring! Hebben jullie hem al bekeken?

22/04/2018 Show!

“In de 18de eeuw trokken roversbenden die zich “De Bokkenrijders” noemden plunderend en brandstichtend door het platteland. Hugo van den Loonsche Duynen, de leider van dit boevenpak, roofde de Abdij van postel leeg en zijn villa, met stelers hand gebouwd, werd vervloekt…Alleen wie zonder zonden is kan deze ban breken…”

Vanaf 1 maart kunt u kaarten bestellen voor de show via danspodiumreflex@outlook.com. Deze kaarten zijn €5,- per stuk. Er is een show om 12:00 en 14:30, echter kunt u geen voorkeurstijd aangeven.

Alvast in de stemming komen?

 

 

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑