Nieuws

COVID-19

Onze leden worden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de maatregelen m.b.t. COVID-19 virus.

Op dit moment zijn wij tot 6 april gesloten maar kunnen onze leden gebruik maken van het online platform. Zij vinden hier nieuwe choreo’s, extra opdrachten en leuke uitdagingen!

Kinderfeestje?

Bijna jarig en dans je graag? #Reflex is er voor jou! Vanaf 1 september 2019 nemen wij de organisatie van jouw kinderfeestje volledig uit handen voor je! Meer weten? danspodiumreflex@outlook.com!

#Reflex truckercap!

Zondag 23 juni staan wij met een kraam op de braderie vol met leuke spellen! En…. verkopen wij onze nieuwe petten! Deze super coole trucker #R petten zijn vanaf dat moment voor €10,-  verkrijgbaar en direct leverbaar!!!

pet.png

#Reflex trui

Vanaf nu kunt ook een #Reflex trui bestellen! De truien zijn te bestellen vanaf kindermaten 116 t/m volwassen maat xxl voor €30,-.  Voor meer informatie en/of bestelling kunt u mailen naar danspodiumreflex@outlook.comimg-20181212-wa0011

#Reflex shirts!

IMG_20180505_224144.jpgMisschien heb je er al leden mee rond zien lopen (kijk anders even op de facebook pagina), maar nu zijn deze shirts ook te bestellen!

Het is een wit shirt (unisex) met rode mouwen en het bekende logo is op de achterkant gedrukt, Op de voorkant terhoogte van de borst staat de #R van het logo. Omdat de shirts handmatig besteld en gedrukt moeten worden, zit er een levertijd op, maar het is dan ook een uniek shirt die bijna niemand heeft! De shirts zijn te bestellen verschillende maten en kosten € 15,- per stuk. De shirts zijn van goede kwaliteit en wensen op 40 graden, binnenstebuiten gewassen te worden.

Bestellen kan via danspodiumreflex@outlook.com. Graag je naam en de gewenste maat (die kunt u vinden in het schema hieronder) doorgeven, dan gaan we voor je aan de slag.

 

 

vanaf 1 mei ook voor 35+

Vind jij bewegen op muziek heerlijk? Een gezellig uurtje per week dansen? Dan is dit je kans! Vanaf 1 april start #Reflex met een nieuwe 35+ groep. Deze les zal iedere woensdag plaatsvinden aan de Molenstraat 27A, van 19:00 – 20:00. Dit gezellige uurtjes zal niet aan optredens verbonden zijn.

Meer informatie? danspodiumreflex@outlook.com

Videoclip

Na een aantal weken hard werken is het gelukt om een echte dans videoclip te maken! Dit was een ontzettend leuke ervaring! Hebben jullie hem al bekeken?

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑